Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, dan kan je die altijd stellen via onze Facebook-groep.

Inhoudstafel

Gekende problemen

Ik wil een spel organiseren maar krijg geen zoekresultaten.

Probeer eerst de optie "Enkel exacte resultaten" uit te schakelen. Als je na het uitschakelen van deze optie nog steeds geen zoekresultaten krijgt, dan is de reden waarschijnlijk één van de volgende:

Ik wil een spel organiseren maar vind mijn spel niet terug bij de zoekresultaten.

Zie het voorgaande probleem.

Organiseren

Hoe kan ik aangeven met welke uitbreidingen we spelen?

Je kan hiervoor het veld "Extra info" gebruiken. Omdat een uitbreiding extra spelers kan toevoegen, is het mogelijk dat het maximum spelersaantal niet klopt. Je hoeft hier geen rekening mee te houden omdat je sowieso extra spelers kan inschrijven. De site ondersteunt namelijk overboekingen. Extra features om uitbreidingen beter te ondersteunen zijn reeds gepland!

Google Maps kent mijn adres niet.

Voor kleine problemen zoals busnummers kan je het veld "Extra info" gebruiken. Wanneer je straat niet gekend is en je je adres niet publiek wil maken, kies dan ofwel een straat in je buurt ofwel de naam van je gemeente. Het volledige adres kan je altijd bezorgen via privébericht op Facebook.

Inschrijven

Waarom wordt mijn inschrijving soms meteen goedgekeurd en soms niet?

Je inschrijving wordt vanzelf goedgekeurd indien je nog geen inschrijving bent bij deze organisator voor de komende 30 dagen. Extra inschrijvingen bij deze organisator komen op een wachtlijst terecht en moeten manueel goedgekeurd worden.

Dit doen we om de plaatsen zo eerlijk mogelijk te verdelen en ook spelers die slechts sporadisch spelen de kans te geven een plaats te bemachtigen.

Facebook

Welke gegevens worden opgevraagd bij Facebook?

Om je aan te melden worden enkel de volgende basisgegevens opgevraagd:

Worden er gegevens gedeeld met Facebook of andere partijen?

Neen. Deze site houdt enkel de minimale gegevens bij die nodig zijn voor haar werking en deelt deze gegevens niet met derden.

© 2019 - Board Game Nights
Veelgestelde vragen - Spelregels
Open Source - Speldata van BoardGameGeek